Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Tevreden over ons?
Laat een beoordeling achter

review.png ja

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8

Robin den Boef Uit Hoorn

07-09-2021

Wij hebben een BMW X5 gekocht bij Arno en werden keurig geholpen.
Na een paar weken ontstonden er wat problemen, de vakantie stond voor de deur en we zaten bijna over de garantie periode heen.
Dat was geen probleem zei Arno "kom maar brengen".
de garage waar ik de auto kon brengen zag een beetje op tegen de complexiteit van de klus er moest toch wel een deel van de motor gedemonteerd worden.
Arno heeft de auto naar een BMW specialist gebracht en daar is alles met originele onderdelen gemaakt, best een heftige reparatie. En dit alles onder de garantie .

Arno staat echt voor zijn bedrijf en loopt niet weg voor zijn verantwoordelijkheden.
Ik kan hem echt aanraden voor een goede gebruikte auto.

review.png Ja

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

Rob en Petra Uit Haelen

03-09-2021

Onze eerste indruk was een zeer net autobedrijf en een gastvrije ontvangst door de eigenaar. De manier van zaken doen is heel helder en woord is woord. Arno neemt alle tijd om je te woord te staan en geven zeer goede informatie zonder zich op te dringen. We konden in alle rust de auto die wij op het oog hadden goed bekijken. Na een proefrit waren we dan ook verkocht en rijden nu al 2 maand met heel veel plezier in de nieuwe auto. Wij raden deze garage dan ook aan binnen onze vrienden/kennissen kring.

content_image_1626325904622216964.png 10,0

Luca Orsetti uit Deventer

12-05-2021

Een aantal weken terug heb ik een prachtige Alfa aangeschaft bij Arno van Putten. De bolide is van alle gemakken voorzien, netjes onderhouden en heeft weinig gelopen. Arno stond me netjes te woord en ik kon zo een testrit maken. De vonk sloeg gelijk over en kort na het eerste bezoek heb ik besloten de auto aan te schaffen (met een degelijke inruil). Helaas werd na een kleine twee weken mijn roes al doorbroken en stond ik met pech langs de weg: de veerschotel van het linkerachterwiel was finaal doorgezakt. Eén nachtje en een korte inzinking later direct Arno opgebeld om hem de situatie voor te leggen en een oplossing te bespreken. Arno is vervolgens diezelfde dag hoogstpersoonlijk de Alfa op komen halen met zijn oplegger en heeft alles direct laten repareren. Nog geen dag later kon ik weer met een brede glimlach verder tuffen in mijn Italiaan. Super. Arno is een eerlijke, transparante en nuchtere autodealer en ik ben tot dusver erg tevreden met mijn aankoop bij hem. Het aanvankelijke defect heeft mijn vertrouwen in de Alfa noch in Arno niet geschaad. Kortom, ik raad het zeker aan een kijkje te nemen bij Arno's collectie.

content_image_1626325948375044309.png 9,0

S Hassink uit Hengelo

03-05-2021

Twee weken geleden heb ik een auto gekocht en er een vreemd geluid in de motor .. hij werkte niet goed .. en ik belde meneer Arno en de auto is voor zijn rekening gerepareerd .. ik raad het aan.

content_image_1626326404235331259.png 10,0

Arie Kraan uit Zeewolde

01-05-2021

Beste Arno. Ben blij dat het probleem zo opgelost is met de Ford. Erg bedankt voor de goede service tot zover. Ik kom zeker in het najaar terug naar je bedrijf alleen zoek ik dan wel als 2e auto een Ford Ka. Mogelijk tot later. Ik was gisteren naar Zeeland gereden toch zo'n 200 kilometer en alles prima.

content_image_16263264201582053425.png 10,0

Sezgin Eski uit Coevorden

19-04-2021

Super nette bedrijf!! 100% betrouwbaarheid!!

content_image_16263560891002489941.png 9,7

Eric Rhee uit Tilburg

15-04-2021

Wat een goed bedrijf, ik heb een Peugeot van 10 jaar oud gekocht met 3 maanden garantie 2x een storing gehad en deze werd direct zonder problemen opgelost GEWELDIG blij dat ik m’n auto bij Arno van Putten gekocht heb Arno bedankt !!

content_image_16263561532023443275.png 10,0

Danny Olijslager uit Doetinchem

12-04-2021

Masda cx5 gekocht super auto Arno bedankt voor de fijne onderhandelingen goed opgelost!!!!!!!

content_image_1626356210858009910.png 9,7

Danny Olijslager uit Doetinchem

10-04-2021

Top bedrijf goede service!!!!!!!!

content_image_1626356274119028618.png 10,0

Eric Rhee uit Ede

05-03-2021

Goedenavond Arno van Putten Ik wilde je even heel hartelijk bedanken voor de geweldige service!! Ik heb vandaag mijn auto, die ik bij jou gekocht heb opgehaald bij auto garant ze hebben daar de ketting vervangen onder volledige garantie !!! Top!’ Ik wil je heel hartelijk bedanken voor zo n geweldige SERVICE MET VR GR Eric Rhee

content_image_16263563291802001060.png 10,0

Hans dG uit Nijverdal

19-02-2021

Belangrijk bij het kopen van een andere auto is het vertrouwen in de dealer. Mijn ervaring is, dat je daarover bij Autobedrijf Arno van Putten geen zorgen hoeft te maken. Een correcte en eerlijke verkoper die zorgt dat de auto goed en geheel naar de zin wordt afgeleverd. En dat ook nog eens voor een gunstige en concurrerende inruil/verkoop prijs. Voor mij is dit de autoverkoper waar je zeker eens langs moet gaan en waar je zeker niet zal worden teleurgesteld. Bedankt Arno voor de prettige wijze waarop ik bij jou een prima auto heb gekocht.

content_image_16263563831779218557.png 10,0

C Sieben uit Zuid-Scharwoude

06-02-2021

Recent een mooie auto gekocht bij Arno van Putten, Auto's staan er netjes bij. Er wordt plezierig met je omgegaan, er is ruimte voor onderhandeling, er wordt niet het onderste uit de kan gehaald en er wordt vlot en netjes met je gecommuniceerd. Pertinent niet de doorsnee autohandelaar waar er zoveel van zijn en waar je beter vandaan kunt blijven, Arno steekt daar met kop en schouders bovenuit. Ik rij nu in een heerlijke auto en ben er rete wijs mee. Mocht de gelegenheid zich ooit voor doen dan zal ik zeker niet twijfelen om terug te gaan.

content_image_16263564421442363997.png 10,0

Liempt Van Liempt uit Udden

28-12-2020

Onlangs een occasion gekocht hier...met 3 maanden garantie. Supernetjes bedrijf, er waren wat probleempjes met de auto en deze werden zonder problemen en vriendelijk opgelost. Er wordt heel goed met je meegedacht en je wordt echt heel erg fijn en vriendelijk geholpen. Ik hoop nog jaren plezier van mijn auto te mogen hebben. Mocht ik in de (verre) toekomst een andere auto aan willen schaffen ga ik zeker eerst bij deze garage kijken. Top!!!

content_image_1626356530906768240.png 10,0

Danny Jorissen uit Emst

02-09-2020

“Ik heb 6 maanden geleden een auto gekocht bij Arno van Putten auto’s en ben toen tevreden naar huis gegaan. Vijf maanden later werd ik een beetje teleurgesteld, want mijn auto reed niet meer zo lekker. Ik heb de auto met 3 maanden garantie gekocht. Ik dacht is niet meer mogelijk maar toch besloten om terug te gaan, nee heb je ja kun je krijgen Ik had geen hoge verwachtingen, maar het tegenovergestelde gebeurde. Arno heeft mij goed geholpen en we hebben samen het probleem opgelost. Ik heb weer een goed rijdende auto. Bedankt Arno Topper!!! ”

content_image_16263565881689749173.png 9,0

Norbert Heikamp uit Hoogland

19-06-2020

Mijn ervaring met Arno van Putten is heel positief. Ik kwam vrijblijvend langs om te kijken naar een andere auto en daarmee werd ik deskundig geholpen. Arno hielp mij heel goed en was niet opdringerig. Sinds kort rij ik in een Mercedes ML 350 waar ik heel blij mee ben.

content_image_16263566431796085922.png 10,0

Wendy Mulder uit Amersfoort

11-06-2020

Fijne service, eerlijke verkoop en Kennis van de auto’s

content_image_16263566941157737540.png 10,0

J van de Brink uit Oldebroek

28-03-2020

Ik heb bij Arno van Putten auto’s een Ford fiesta gekocht, ongeveer anderhalf maand geleden. De service was top, hele vriendelijke man. Werd goed ontvangen, heb een proefrit mogen maken met de Ford fiesta. De auto was hartstikke mooi en bevalt me goed. Echt een aanrader om daar een auto te kopen! Top kwaliteit en professionaliteit. Een zeer tevreden klant.

content_image_1626356747103333702.png 9,0

Bjorn Brinkkemper uit Heerhugowaard

05-03-2020

Eerste auto hier gekocht en wat een positieve ervaring! Ik werd super geholpen en toen ik hem gekocht had merkte ik dat er een klein manketentje was... Ik belde en het werd binnen een week gefikst! Aanrader dus!

content_image_1626356800127765083.png 10,0

Mirjam Kroes uit Elburg

03-02-2020

Super goed bedrijf met uitstekende service! Arno heeft precies de auto voor mij gevonden die ik wilde hebben.

content_image_16263568721727885470.png 10,0

Corné van de Berg uit Scheerwolde

14-12-2019

Vriendelijk en goede service!

content_image_16263569381039321290.png 9,0

Erna van Rooij uit Gendt

04-12-2019

Ik ben zo ontzettend blij met mijn auto. Rijd heerlijk. Voor een volgende auto ga ik weer bij Arno kijken.

content_image_16263569871859716197.png 9,0

Germa Kommer uit Epe

25-11-2019

Super fijne mensen ,,een top garage

content_image_1626357041464860201.png 9,0

Marco Kornergoor uit Vroenhout

31-08-2019

Na eerdere ervaring met plezier terug gegaan naar deze dealer voor een 'nieuwe' auto. (voor ons nieuw dan) Ik waardeer het meedenken om samen tot een mooie deal te komen. Mocht er iets mankeren aan de auto, dan weet ik zeker dat het netjes zal worden opgelost. Arno van Putten auto's is een aanrader voor ieder die een betrouwbare auto zoekt en uitstekend geholpen wil worden. Arno, bedankt voor al je moeite en uitstekende service!

content_image_16263570931224601697.png 9,0

Martijn Schouwstra uit Marienheem

23-07-2019

Ik ben zeer tevreden met Arno van Putten auto’s. Ik heb een 2e hands Audi A3 daar gekocht met garantie. Tijdens de garantie periode kwamen een aantal problemen naar boven die meteen en onder garantie zijn opgelost. Ik heb niets te klagen en ben vol lof over de service en betrouwbaarheid. Ik heb uitstekende afspraken met Arno kunnen maken en is zeer service en klant gericht. Een no nonsense garage. Ik wil er over een paar jaar best weer mijn volgende auto kopen.

content_image_162635714586621385.png 9,0

Piet Hendriks uit Wijchen

22-04-2019

Fantastische service.

content_image_1626357207223056311.png 9,0

Romano Fleuren uit Oldebroek

20-02-2019

2 maand geleden tweedehands auto aangeschaft. Was de demper lek opgebeld en is gelijk hersteld super goede service! En professioneel echt een aanrader om hier je droomauto te vinden..

content_image_1626357264875940866.png 9,0

Ivan Jacobs uit Drunnen

13-02-2019

Goede ervaringen. Erg vriendelijk en goede afhandeling van verkoop.Ook na de verkoop.Auto bromde ,achterbanden niet goed.Meteen vernieuwd. Altijd bereikbaar voor vragen en service.

content_image_16263573151394090110.png 9,7

G van der Heide uit Oldebroek

12-12-2018

Ik heb hier een mooie Kia Picanto gekocht met 80.000 km op teller. Ben goed geholpen, auto was scherp geprijsd. Bij het ophalen van de auto bleek dat ze er nog nieuw setje voorbanden en Mattensets bij hadden gedaan. Ongevraagd en zonder bijbetaling. Kijk daar word ik nou blij van. Aanrader dus.

content_image_16263573671502732474.png 10,0

Jacob en Karin van der Meulen-Waasdorp uit Spijkenisse

18-10-2018

Wij hebben een gebruikte Dacia Logan gekocht en deze werd zeer goed afgeleverd volgens onze afspraak met Arno. Een kleinigheid is uitstekend verholpen. Ook de service na aankoop was top na een update van de navigatie/radio. Arno van Putten auto's is een betrouwbaar bedrijf! Het is voor ons een eindje rijden, maar als het aan ons ligt, komen wij hier zeker weer, Een aanrader dus!

content_image_1626357420339180450.png 10,0

Nathalie Weeren uit Elburg

17-09-2018

Na al een aantal auto’s gekocht te hebben bij jou hebben we nu onze auto ingeruild voor een super mooie BMW Bedankt voor de goeie service

content_image_1626357474689003966.png 10,0

Gert van Deuveren uit IJsselmuiden

17-09-2018

Wij hebben al meerdere auto's gekocht o.a een Volkswagen tiguan en een Volkswagen up. Alles is volgens afspraak gegaan en er zijn nooit problemen geweest. Arno houdt goed rekening met onze wensen en komt altijd z'n afspraken na. Ik zou Arno van Putten auto's daarom zeker aanraden!!

content_image_1626357525867668604.png 10,0

Esther Van der velden uit Malden

17-09-2018

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! We hebben helaas een bus gekocht met wat mankementen wat Arno ook niet kon weten. Helaas was het einde verhaal met deze wagen maar hebben meteen een nieuwe auto uitgezocht bij Arno omdat het vertrouwen alleen maar groter is geworden door hoe Arno met deze situatie omging.

content_image_16263575731674121948.png 10,0

Rita Ramaker uit Elburg

17-09-2018

Top bedrijf goeie service en mooie auto's.

content_image_16263576252085553266.png 9,3

Patrick Nijenhuis uit Rheden

18-07-2018

Wij hebben bij Arno een mazda 2 gekocht. Waren een paar dingetjes wat ik anders wou aan de auto en dat was geen probleem. In de garantie periode beetje last van piepende remmen,Dit kwam mij betere uit om een paar maanden later te laten verhelpen, ook dit was geen probleem. Ik kan niet anders zeggen, we zíjn prima geholpen en al is het een eindje rijden, voor een volgende keer ga ik zeker terug naar Arno van Putten.

content_image_16263578671736102542.png 10,0

Regine Overbeeke uit Elspeet

17-07-2018

Wat ons betreft vanaf nu HET enige adres om een gebruikte auto te kopen. Communicatie helder, voelde meteen vertrouwd en eerlijk. Het probleem wat zich voordeed binnen garantietermijn super verholpen. Echt uitstekende, vriendelijke en betrouwbare partner voor nu en de toekomst.

content_image_16263579291573395119.png 9,0

Bert Meeuwsen uit Drempt

05-05-2018

We waren op zoek naar een nette gebruikte Mercedes C klass met niet teveel km’s in de benen en met onderhoudshistory. We zijn vanaf de eerste binnenkomst t/m de aflevering van de Mercedes super geholpen en voelden geen enkele aankoopdruk van de verkoper. Arno heeft alles keurig afgehandeld!

content_image_1626357981671046132.png 9,0

Cris Schrier uit T harde

24-03-2018

Alles goed geregeld door Arno

content_image_1626359079409633873.png 10,0

Gert Roest uit Uddel

05-03-2018

Ik heb een gebruikte auto aangeschaft. De communicatie verliep erg prettig en was helder. De aflevering van de auto verliep volgens afspraak. Na ongeveer 2 weken deed zich een storing voor in de auto en deze storing werd keurig verholpen binnen de garantie voorwaarde. Ik kan echt iedereen autobedrijf Arno van Putten aanraden.

content_image_16263591461803690211.png 10,0

A Hugen uit Dordrecht

09-02-2018

Via een autosite terecht gekomen bij Arno, omdat ik op zoek was naar een bepaalde auto/uitvoering die hij had staan. Over de mail is hij correct en erg duidelijk over prijs en aflevering e.d. Vervolgens gaan kijken naar de auto, beviel prima, meteen wat afspraken gemaakt over de aflevering, hierbij komt Arno 300% zijn afspraken na en alles is tot in de puntjes verzorgd. Het is ook gewoon een vriendelijke man zonder gladde dealerpraatjes. Ook naderhand heb ik zelf iets laten herstellen (zonder overleg) en dit aan hem voorgelegd, ook hierbij wordt totaal niet moeilijk gedaan en komt hij met een uiterst correcte oplossing. Bij een zoektocht naar een volgende auto kom ik hier zeker weer terug!!!

content_image_1626359198231806028.png 10,0

Paul Slinger uit Hoogvliet

30-12-2017

Bij toeval terecht gekomen en zeker geen spijt van. Op zoek naar een andere auto kwamen we dit bedrijf terecht. We werden er vriendelijk en op een leuke manier ontvangen en te woord gestaan. Geen strak driedelig pak maar gewoon hard werkende mensen die je niks proberen aan te smeren maar je helpen bij het maken van de keuze. Als de keuze is gemaakt dan is een proefrit ook geen probleem. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen aan andere mensen en zal dat ook zeker doen.

content_image_16263592702106895686.png 10,0

F Kasac uit Arnhem

16-12-2017

11-11-2017 Heb bij Arno mijn auto ingerolen Voor een Opel Zafira. Ben er zeer tevreden mee de deal was goed kreeg nog een leuke bedrag terug voor mijn oude auto, echt een top vent die Arno helemaal niet moeilijk.ik rijd mijn Opel nu al een maand, en tot heden bevalt het me prima rijdt goed. Dus ik zal zeker in de toekomst weer een auto bij Arno kopen. En zal iedereen aanraden om bij Arno een occasion aan te schaffen. BEDANKT ARNO. AFZ. EEN ZEER TEVREDEN KLANT??F. Kasac

content_image_16263593241115184521.png 9,7

S Amirkhan uit Almere

07-11-2017

Ontzettend bedankt meneer van Putten. Ik ga zeer zeker genieten van mijn B automaat. Ik zal uw bedrijf, goede naam en service niet vergeten voor in de toekomst!!

content_image_1626359385773744382.png 9,7

Jm en m Horn uit Zaandam

23-10-2017

Erg vakkundig en hulpvaardig..komt zijn beloftes na.

content_image_16263594382094445366.png 10,0

P Maas uit Barneveld

25-09-2017

Verkoper Arno begrijpt wens van mij als klant en geeft hier gehoor aan. Verkoper is correct in het nakomen van afspraken. Verkoper heeft kennis van zake. hij informeert en adviseert over techniek en over markt. Autobedrijf is goed bereikbaar per telefoon en per mail. Hier word ik als klant behandelt.

content_image_1626359489806002073.png 10,0

Immy Postma uit Vledder

22-08-2017

Super service! Onlangs een auto gekocht, een aantal keer een paar kleine dingetjes mee gehad, maar dit is kosteloos gerepareerd. En ik kreeg de auto ook nog eens super schoon terug! Echt een aanrader! Vriendelijk en betrouwbaar!

content_image_16263595561262657179.png 9,7

J Timmer uit Nunspeet

17-08-2017

SERVICE met hoofdletters, Prettige verkoper, goede inruilprijs en geen loze beloftes. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Over garantie wordt niet (veel) gepraat, dit wordt gewoon geleverd en daarbij gaat Arno ver. Complimenten, top bedrijf en een absolute aanrader

content_image_16263596111021780765.png 10,0

Sjors Leentjes uit Capelle aan de IJssel

31-07-2017

De alfa 159 ( 80-xf-xk) die 04-07-17 bij u gekocht heb doet het voortreffelijk Vrijdag 14-07 bij mijn garage gebracht voor onder houd beurt ( Alfa dealer) De mensen waren onder indruk van de auto in verhouding leeftijd auto Mooi van kleur weinig gelopen en goed onderhouden vorige eigenaar Tevens had ik gevraagd om tijdens de werkzaamheden te kijken naar problemen Hebben 3 aandacht puntjes ontdekt: Handremkabel Stabilisator stangetje 2x achterbanden Deze komen in maart 2018 aan de beurt ivm apk punt Al met al ben ik door deze bevindingen nog tevredener over mijn aanschaf Tevens ben zeer tevreden over de manier van zaken doen met u Zal zeker zoekende mensen u aanbevelen.

content_image_16263596681579470558.png 10,0

Lucia Appelman uit Uitgeest

26-07-2017

Een afspraak gemaakt voor een proefrit, de auto stond al netjes klaar. Na een kort gesprek met Arno een proefrit gemaakt. Het overleg en onderhandel gedeelte verliep vlot en helder. Geen doorzichtige verkoop praatjes. Heel prettig ! De inruilprijs van onze auto is geheel volgens de verwachting en de marktwaarde. De nieuwe aankoop is keurig geregeld en verzorgt door Arno. We zijn zeer tevreden over de manier van werken bij Arno van Putten auto’s. En ze hebben er een klant voor de toekomst bij.

content_image_1626359737278257226.png 10,0

Tom de Jong uit Biddinghuizen

23-07-2017

In februari 2016 kochten wij bij Arno van Putten auto's een VW polo van 1,5 jaar oud, voor een goed bedrag. In mei 2017 zag ik roestschade op de wielkast. omdat de auto nog binnen fabrieksgarantie viel besloot ik naar VW te gaan om het te laten herstellen. Daar bleek dat de roest werd veroorzaakt door een oude schade welke was hersteld. Ze konden dus niets voor mij betekenen, wel gaven ze aan dat de schadehersteller 3 jaar garantie zou moeten hebben gegeven op het herstel. Op basis daarvan terug naar Arno om te kijken of hij de hersteller kon achterhalen, helaas kon hij hem niet achterhalen. Hij gaf echter aan dat dit niet ons probleem mocht worden, anderhalf jaar na de aankoop heeft hij de schade kosteloos hersteld, bijzonder goede service!

content_image_16263598341865888071.png 10,0

Max Reussink uit Dieren

17-07-2017

Eerlijke dealer en voelde gelijk vertrouwd aan wat ik belangrijk vind! Hele goede service en ben zeker tevreden!

content_image_16263599071419467046.png 9,0

A VAN DER POL uit AMSTERDAM

01-07-2017

Onze ervaringen zijn heel goed. Service rond de aanschaf van een tweede hands auto was deskundig en uitermate vriendelijk. In de garantieperiode zijn ook problemen met de auto adequaat en op vriendelijke manier opgelost. Positieve ervaringen dus.

content_image_1626359954600236700.png 10,0

Hugo Temming uit Westlaren

22-06-2017

Gebruikte Mercedes Vito gekocht, oude bus ingeruild. Prima ervaring met verkoper Arno. Professioneel, helder, zakelijk en toch ook persoonlijk. Van harte aanbeveling. Bedankt.

content_image_16263600112014958809.png 9,0

Winfried de Vos uit De Wieken

22-04-2017

Opnieuw een prima auto gekocht. Fijne sfeer. Geen verkopers met stropdassen. Gewone jongens die je prima helpen, niet opjagen, maar alle tijd voor je nemen. Een aanrader voor nieuwe klanten.

content_image_16263600671745681755.png 9,3

Martin Wijnberg uit Almere

16-03-2017

Eindelijk na veel spitten een mercedes ML gevonden met alle papieren erbij Van Putten heeft echt mooi spul staan Arno ontmoet een erg relaxte verkoper zoder handelaarspraatjes Geeft inruil meteen een nette prijs Mocht de auto laten onderzoeken waar ik wilde Keurig Apk geregeld Bij de Apk hadden ze iets over het hoofd gezien , heeft Arno na een paar dagen netjes opgelost Kortom een adres waar je absoluut een hele leuke deal kan sluiten.

content_image_16263601371260372075.png 9,0

Catharina Hoekman uit Meppel

23-02-2017

We waren al een tijdje op zoek naar een Mercedes B klasse. Op de site van Arno van Putten auto’s zagen we een mooie Mercedes B staan. Afspraak gemaakt, proefrit gemaakt. Na de proefrit waren we het snel eens. De auto zag er van binnen en buiten goed uit, maar ook hadden we een goed gevoel bij Arno van Putten Vriendelijk en deskundig en het bedrijf zelf ziet er ook erg netjes uit. Kortom, ik kan Arno van Putten zeker aanbevelen!!

content_image_16263601952118910604.png 10,0

Frank Wilnis uit Linschoten

26-01-2017

Via Autotrader een mooie Ford Fiesta gevonden bij Arno van Putten auto's, vervolgens de auto wezen bezichtigen en een proefrit gemaakt. Gelijk merkte ik al dat ik te maken had met een prettig bedrijf en klantvriendelijke mensen. Na de proefrit tot een goede deal gekomen en een aantal dagen later kon ik tevreden mijn nieuwe auto ophalen. Na 2 maanden ging de dynamo kapot, dit viel buiten de garantie maar toch heb ik dit vergoed gekregen als service!

content_image_1626421151131202653.png 9,3

Borretje

17-07-2016

Afgelopen maand Camper gekocht bij Arno van Putten. Snelle gang van zaken , goede onderhandeling, goede prijs en Geweldige Service. Met gerust hart nu op vakantie.

content_image_162642123227851528.png 9,6

Fam. van der Sanden

25-06-2016

SERVICE OM U TEGEN TE ZEGGEN!!

In oktober 2015 een jonge Volkswagen Golf Variant gekocht. Dit was de 1e auto, die we bij Arno kochten. Na 7 maanden een groot probleem, n.l. een motorsteun afgebroken, oorzaak onbekend. De paniek sloeg bij ons toe want dit wordt een dure reparatie. Arno van Putten gebeld en zijn eerste reactie: Dit los ik op. En hij heeft het opgelost. De auto is direct opgehaald en een leenauto gratis ter beschikking gesteld. Sterker nog; de leenauto voldeed niet helemaal en op zijn kosten hebben we een auto mogen huren. Na anderhalve week was de auto perfect gerepareerd, volledig onder garantie en voor ons geen kosten. Dit vinden wij nu service om U tegen te zeggen. De volgende auto komt, indien ons budget het toelaat gegarandeerd weer van Arno van Putten.

content_image_1626421351482671567.png 9,2

Frans Schrievers

21-06-2016

Aankoop Mercedes

ik heb in 2012 een Mercedes gekocht bij Arno van putten ga nu kijken voor een andere Mercedes maar ga zeer zeker weer naar Arno van putten terug goede betrouwbare garage.

content_image_1626421432992575766.png 9

R.vd brug

03-06-2016

Prima

Auto bij garage van putten gekocht prima garage voor herhaling vatbaar.

content_image_16264215022011055726.png 9,5

Fam. Wiersma

24-04-2016

Ik raad dit autobedrijf aan!

Via Internet bij dit autobedrijf terechtgekomen echt een aanrader waar klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid gewoon ECHT aanwezig zijn!! Ik sluit mij dan ook volkomen aan bij alle positieve reacties !!

content_image_1626422572108669591.png 9,7

Natasja

19-01-2016

Erg vriendelijk en goede garage.

Vorige week woensdag een auto gekocht bij Arno. Heel leuk ontvangst. Heb er veel plezier van. Zeker een aanrader om bij Arno een auto te kopen.

content_image_1626422667961101149.png 9,4

Arend

19-12-2015

Aanschaf gebruikte auto.

Zeer tevreden, we werden gastvrij ontvangen en alles over de auto werd uitgelegd. Afhandeling ook als zeer positief ervaren. Mochten we toe zijn aan een andere auto, dan komen we zeer zeker terug bij Arno van Putten.

content_image_1626423026317707659.png 9,5

Martin & Jose

29-06-2015

Zeer tevreden!

Een paar maanden geleden heb ik een schitterende Kia Rio gekocht bij Arno van Putten. Helaas deed op dat moment de centrale deurvergrendeling het niet. Arno heeft geprobeerd om dit op dat moment te verhelpen maar dat lukte helaas niet. Arno heeft mij beloofd dat hij een oplossing zou vinden en die is gelukkig ook gevonden. Op kosten van Arno mocht ik bij een ander bedrijf een nieuwe afstandsbediening laten plaatsen. Kijk, dit maakt nu het verschil tussen een autobedrijf en een goed autobedrijf! Als ik weer aan een andere auto toe ben, zal ik zeker weer bij Arno van putten langs gaan.

content_image_162642309747053350.png 9,8

Reuvekamp

04-04-2015

Super service

Ik heb bijna twee jaar geleden een Toyota aygo gekocht bij Arno. Ik rij er nog steeds met plezier in en nog geen onnodig kosten mee gehad Na mijn garantie deed mijn autoradio het plost niet meer , Arno wou toen de kosten delen dit was gelukkig niet nodig want hij deed het weer. Maar vond het top dat hij eventueel de kosten wou delen. Super service.

content_image_16264231692080458199.png 9,1

Ronald Kreijfelt

18-03-2015

Aankoop Mercedes E

Vorige week een Mercedes E bij Arno gekocht. Vorige Mercedes had ik ook bij hem gekocht, waar ik 4 jaar plezier van heb gehad. Na aflevering, op de terugweg naar huis kreeg ik een storing in het display over de remmen. Arno gebeld, die adviseerde mij om mijn lokale garage op te zoeken en eventueel het euvel te laten repareren. Dit heb ik gedaan, en de rekening naar Arno gestuurd. Deze heeft hij meteen betaald. Hier kunnen veel autodealers nog eens een voorbeeld aan nemen. :) Helemaal top Arno, ga zo door.

content_image_16264232492104347570.png 9,6

FlexDriving Support

12-03-2015

Zeer vakkundige en loyale man

In januari dit jaar een Mercedes E-klasse gekocht. Arno is een zeer betrouwbare en loyale verkoper met een uitstekende vakkennis. Prima ontvangst en after sales. Ik beveel Arno dan ook zeker aan! Frank Adriaansen

content_image_16264233671988210581.png 9,1

Fam de Bock

18-02-2015

Topper

Vorig jaar een nette renaultscenic bij Arno gekocht ,probleemloos mee naar Kroatie geweest en over een paar maanden gaat ie weer ,volgende auto kopen wij weer bij Arno een fijn bedrijf met nette service

content_image_16264235351112876065.png 9,2

Simone uit Kootwijk

10-09-2014

Gebruikte auto

April dit jaar hebben wij hier een gebruikte auto aan geschaft inclusief een half jaar garantie. De auto doet het erg goed en wordt dagelijks gebruikt voor woon werk verkeer. Toch bleek, als de auto lang still staat, zoals in de vakantie, dat de accu leeg loopt. Op de eerst volgende werkdag kwam ik hier achter en na een telefoontje werd ik geholpen zodat ik alsnog naar mijn werk kon. Later is dit probleem, een defecte autoradio, kosteloos verholpen. Zeer goede service!

content_image_1626423606350960276.png 10

Charles en Tanya

26-06-2014

Vertrouwd gevoel

Via onze internetzoektocht bij Arno terecht gekomen voor een Renault GransScenic wat een verademing om zo als klant te worden behandeld zonder poespas of opdringerigheid , dit was bij andere dealers helaas anders kortom na een vrijblijvende proefrit met een goed

content_image_1626423686256239287.png 10

Konrad en Diana

09-06-2014

aanschaf VwPassat cc

Wij hebben 3 weken geleden een Passat cc gekocht en deze bevalt ons tot nu toe zeer goed! We zijn door Arno goed geholpen en de gemaakte afspraken m.b.t. de aankoop van de auto zijn zowel telefonisch als per mail exact nagekomen. Ook hebben we voor onze "oude" Passat een nette inruilprijs gekregen waardoor de aankoop van de cc een stuk aantrekkelijker werd. Onze conclusie is dat je bij dit autobedrijf met een gerust hart een occasion kan kopen waarbij je zelfs zonder garantie niet in de steek wordt gelaten mocht er iets onvoorziens aan de auto mankeren. We kunnen Arno van Putten auto,s dan ook bij iedereen van harte aanbevelen! gevoel teruggekeerd en morgen gaan we de auto ophalen Arno haalt ons zelfs van het station top top wij kunnen met een gerust hart op vakantie dankzij Arno !

content_image_16264237621312389796.png 10

Michael Kampinga

01-05-2014

Prima service!

Sinds ongeveer twee maanden in het bezit van een Seat Ibiza van jouw bedrijf. Toen ik de banden omwisselde voor winterbanden was er een deuk in het wiel zichtbaar. Ik heb Arno opgebeld en hij heeft er voor gezorgd dat dit verholpen werd en aangezien de auto iets naar links trok (kan gevolg zijn van de deuk heb ik me laten vertellen..), mocht ik de auto ook laten uitlijnen. Nu is alles prima in orde en heb ik veel plezier van de auto! Prima service en je hoort wel eens andere verhalen als je een auto koopt en van de dam bent afgereden! Arno, bedankt voor de prima service!

content_image_1626423835939926000.png 10

Marco & Rita

26-04-2014

zeer tevreden

Wij hebben een audi a4 bij Arno gekocht, proef gereden niks mis mee. Bij naar huis rijden bleek de koppeling te slippen . Arno gebeld en wij moesten hem meteen weer terug brengen, kregen een vervangende auto en nieuwe koppelings platen erin. Onze verbazing was groot wat een fijne man is dit, nou een aanrader voor iedereen. Arno bedankt.topservice hier kunnen de garages nog een voorbeeld aan nemen ! gr Marco en Rita

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website